FÖR PRIVATPERSONER

KOST

Det är lätt att äta, men det kan vara svårt att veta vad man ska äta för att må så bra som möjligt och få tillräckligt med energi för det man vill göra i sitt liv. Det finns kosttips och dieter i nästan varje tidning och sociala medier och alla verkar göra underverk, men hur vet du vad som funkar för just dig?

Jag kan erbjuda en kostanalys där vi ses en gång och går igenom hur din kost ser ut just nu och du får några råd utifrån det. Vill du ha mer ingående analys och stöttning mot ett specifikt mål kan vi ses flera gånger utifrån ditt unika behov. Då jobbar vi med kostdagbok och sätter upp mål och följer upp utifrån dem över en lite längre period.

Min ambition är att du ska få så mycket kunskap att du själv kan göra medvetna och bra val. Jag arbetar utifrån Nordiska Näringsrådets Rekommendationer och tillsammans försöker vi hitta en metod som fungerar för just dig vare sig du vill gå upp eller ner i vikt eller helt enkelt vill äta nyttigare för att må bättre och orka med just din vardag.

  • 1 träff 750 SEK
  • 3 träffar 1.500 SEK
  • 10 träffar 4.500 SEK

Vill du hellre få kostrådgivning i grupp? Samla ihop en grupp på minst 5 kamrater, kollegor, grannar e.d. och hör av er. Det kan ge lite extra att kunna peppa och stötta varandra inom gruppen!

  • 3 träffar 900 SEK/pers.
  • 10 träffar 1.500 SEK/pers.

Vet du att…

Man ska försöka äta olika sorters mat, då får du i dig den näring du behöver. Lättaste sättet att få i dig den näring du behöver är att äta en blandning av olika sorters mat.